Вход Регистрация Вход чрез Facebook
Публикации от всички категории
Грешки допуснати с един начин на мислене не могат да бъдат решения със същия начин на мислене, затова мислете кой избирате и в каква посока начинът на мислене е различен!
Финанси и Инвестиции
30.07.2014 г.
Той: Учил си в училище, това, онова, няма лошо, но си нямаш идея как е в действителност. Каквито и да ми ги разправяш, те хората си нямат пари, вече не купуват, не е като преди.
Финанси и Инвестиции
10.03.2014 г.
Не правете подобен „маркетинг“, ако искате да градите мрежа от лоялни клиенти, което от друга гледна точа е единствена възможност бизнесът ви да е печеливш. България е изключително малък пазар със силна конкуренция в повечето сектори и няма как да разчитате само на нови и нови к...
Маркетинг и продажби
29.12.2013 г.
Постоянно наблюдаваме продуктови намаления и силното им промотиране. Големи отстъпки, отстъпки, отстъпки и само отстъпки. Сякаш това наистина е единствения начин за да спечелим вниманието на потребителя днес!
Маркетинг и продажби
09.12.2013 г.
Независимо от всички това, много хора започват бизнес по старому, сякаш времето е спряло! Правят бизнес в продължение на десетки години без да променят нищо сякаш живеят в отделена експериментална зона!
Финанси и Инвестиции
04.12.2013 г.
Той всъщност беше прав, вече няма бизнес за хора като него, всички неразбиращи от бизнес търговци, ще бъдат изхвърлени от невидимата ръка на пазара и искат или не, ще трябва да се занимават с нещо друго, защото действително бизнес климатът се промени и днес за да правиш успеше би...
Търговия
03.12.2013 г.
Характерна черта за българския предприемач е да си знае всичко, да разбира от всичко, всичко да му е скъпо и всичко да е с лошо качество. За голяма част от бизнеса водещ фактор за сделка остана ниската цена и респективно всички проблеми и нерви вървящи ръка за ръка с нея – нискат...
Маркетинг и продажби
26.11.2013 г.
Бизнеса, често залага на спонтанните решения, но за жалост са малко тези които знаят как точно да повлияват върху поведението на потребителя и да го накарат да взема спонтанни решения в полза на съответния бизнес.
Маркетинг и продажби
26.11.2013 г.
Ако имате бизнес или работите в продажбите за друга компания, вероятно вече сте осъзнали сложността на професията и сте се убедили, че само с един инструмент за маркетиране, както и с откъсачни реклами, нещата не се случват както искате.
Маркетинг и продажби
23.11.2013 г.
Разберете какво е директен маркетинг, реклама, телемаркетинг, бранд, търговско представителство, спам, целева аудитория, плагиатство, стратегическо партньорство и още полезна за бизнеса информация.
FUN
13.08.2013 г.
 1 2 3 4 Последна