Вход Регистрация Вход чрез Facebook
Публикации от всички категории
Ако имате бизнес или работите в продажбите за друга компания, вероятно вече сте осъзнали сложността на професията и сте се убедили, че само с един инструмент за маркетиране, както и с откъсачни реклами, нещата не се случват както искате.
Маркетинг и продажби
23.11.2013 г.
Разберете какво е директен маркетинг, реклама, телемаркетинг, бранд, търговско представителство, спам, целева аудитория, плагиатство, стратегическо партньорство и още полезна за бизнеса информация.
FUN
13.08.2013 г.
Всеки иска рекламата да бъде уникална, едни се опитват да бъдат максимално искрени в своето рекламно послание, други максимално манипулативни. Но не винаги маркетолозите успяват да постигнат желаният резултат със създадената от тях реклама.
Маркетинг и продажби
06.07.2013 г.
Всеки иска да продава успешно, но не всеки знае как дa ценообразува. Вижте повече, за силата на ценообразуването.
Търговия
26.06.2013 г.
Иван иска да вдигне нивата на печалби, базирайки се на своите статистики и анкети. Въпросът е дали крайното решение, няма да се окаже пагубно за бизнеса или обратното, ще му помогне да го направи наистина по печеливш от всякога?
Маркетинг и продажби
17.06.2013 г.
За да разберем каква е връзката между нас, нашите родители (сегашните пенсионери) и нашите деца, трябва да си зададем два много важни въпроса. Първият е „Дали ние няма да сме в положението на нашите родители?” и вторият е „Дали финансовото образование, което предаваме сега на дец...
Финанси и Инвестиции
14.06.2013 г.
Никога не отклонявайте клиенти, макар и погрешно насочени към вашия бизнес.
Маркетинг и продажби
06.06.2013 г.
Всеки знае колко е важно да има добре работещ сайт, независимо дали е електронен магазин или просто информационен, създаден за улеснение на клиентите. Ето няколко лоши практики, които не трябва да допускате във вашия бизнес.
Да се поучим от грешките на другите
03.06.2013 г.
Вижте статията от раздел Бизнес Коучинг с Радослав Благоев, за забравените мечти и модерното икономическо робство. Момчето и казармата
Бизнес Коучинг с Радослав Благоев
24.05.2013 г.
Вижте тяхната маркетинг стратегия и нека се поучим от успешните модели на работа.
Маркетинг и продажби
20.05.2013 г.
 1 2 3 4 5 Последна