Вход Регистрация Вход чрез Facebook
Публикации от категория Мрежов маркетинг
Повечето хора тръгват с една пълна кошница с розови фантазии и очаквания за бързи печалби в мрежовия маркетинг и след няколко отказа от страна най-вече на близки и познати, решават, че това нещо не работи.
Мрежов маркетинг
18.05.2013 г.
МЛМ е бизнесът на голямата картина. Тук всеки човек с визия за живота си може да разгърне потенциала си, да се надскочи, да се развива. С няколко стъпки в онлайн регистрациите може да се работи с множество хора от различни държави, дори континенти.
Мрежов маркетинг
29.04.2013 г.
МЛМ е бизнес, в който от жизнено значение е кой ще е твоят ментор, в чий екип си, от кого ще черпиш знания и опит. Има изобилие от книги, записи и семинари по темата. Но е важна работата на ежедневна база. Много хора се провалят в мрежовия маркетинг, просто защото не са попаднал...
Мрежов маркетинг
18.04.2013 г.
Много хора стартират дейността си в МЛМ компания, подмамени от обещания за бързи приходи без активни действия от тяхна страна, и в последствие разочарование след разочарование решават, че се попаднали в измамна схема. Лошият имидж на мрежовия бизнес се поддържа от неуспелите.
Мрежов маркетинг
31.03.2013 г.
С МЛМ в България се спекулира изключително много поради ред причини: лошия опит с финансовите пирамиди от близкото минало, агресивните методи на някои компании да обещават бързи и лесни печалби посредством „зарибяване“ на сътрудници, неефективни работни практики на някои МЛМ екип...
Мрежов маркетинг
29.03.2013 г.