Вход Регистрация Вход чрез Facebook
Спонтанни решения, спонтанни покупки и какво общо има мърчандайзингът със спонтанните аборти?
Иван си кара към вкъщи след работа и вече за 5-ти пореден път светофара светва червено точно пред него, е не, това не се търпи и Иван решава да мине на червено, но за негово нещастие Пешо също толкова нетърпелив, дава газ веднага щом светофара му подава зелено и хоп, запознава се с Иван отблизо.

Иван минава на червено защото смята, че не е честно да го хваща светофара всеки път, ама точно пред него! Макар и светофара да не съзнава, всъщност е Виновен за нервната кризата на Иван и за неговата катастрофа с Пешо.

Истината е, че често нещата се случват на подсъзнателно ниво и взимаме решения, които нямаме време да обмислим достатъчно добре и затова ги наричаме спонтанни, а резултатът от тях не винаги е положителен!

Бизнеса, често залага на спонтанните решения, но за жалост са малко тези които знаят как точно да повлияват върху поведението на потребителя и да го накарат да взема спонтанни решения в полза на съответния бизнес.
Мърчъндайзнигът е един от инструментите на маркетинга, който може да оказва силно въздействие и влияние при спонтанните покупки, но от друга страна всички добре знаем, че една птичка пролет не прави. За да бъдат продажбите постоянно във възходящ тренд е необходимо бизнесът да разполага с професионална система за продажби, включваща много бизнес процеси, инструменти и лостове за маркетиране.

Ако искате да продавате по-успешно от всякога и да се радвате на повече и повече лоялни клиенти, запишете се за целодневния тренинг „Изграждане на система за успешни продажби и мрежа от лоялни потребители“

А за читателите на Levelsup.net  специална отстъпка от 50 % с промокод KOLEDA и още Бонуси и награди на обща стойност от 1380 лв.

Вижте повече информация за тренинга ТУК


 


Тренингът, гарантирано ще ви даде много знания с които да продавате по-успешно от всякога. Ще ви помогне да преструктурирате настоящия си бизнес или да започнете нов от самото начало с перфектна система за продажби, която гарантирано ще ви държи на печалба и във възходящ тренд на бизнес развитие.

А какво общо има мърчъндайзингът със спонтанните аборти, ще е се радвам да чуя от всички вас. Нека погледнем на бизнеса и от смешната му страна :)


Източник : Радослав Благоев