Вход Регистрация Вход чрез Facebook
Не ми се слушат глупости, аз си знам всичко!
Заглавието е водещо правило за голяма част  от хората занимаващи се с бизнес, особено, ако е печеливш!

Малко са хората които обичат да ги поучават. В крайна сметка, ако бизнеса  е неуспешен има достатъчно фактори с които човек може да се оправдае, особено в България.

Но независимо дали бизнесът е печеливш или не, ако няма система за продажби той със сигурност губи, защото пропуснатите ползи и неусвоеният потенциал са огромна загуба.

Не вярвам за един предприемач да е без значение, дали ще спечели 50 или 500 хил., реално и в двата случая бизнеса е на печалба!

Характерна черта за българския предприемач е да си знае всичко, да разбира от всичко, всичко да му е скъпо и всичко да е с лошо качество. За голяма част от бизнеса водещ фактор за сделка остана ниската цена и респективно всички проблеми и нерви вървящи ръка за ръка с нея – ниската цена. Така и не разбраха някои хора, че високото качество и ниската цена са в различни офиси.

Най-голям проблем с консултирането и приемането на съвети имат „червените“ (повече за тях може а научите в книгата “Levels UP”), които са силно доминантни и убедени в собствената си правота и разбирания. А неуспехите определено нямат нищо общо с мениджмънта, по-скоро десетки други фактори но не и липсата на познания в една или друга сфера!


Ако искате да продавате по-успешно от всякога и да се радвате на повече и повече лоялни клиенти, запишете се за целодневния тренинг „Изграждане на система за успешни продажби и мрежа от лоялни потребители“

А за читателите на Levelsup.net  специална отстъпка от 50 % с промокод KOLEDA и още Бонуси и награди на обща стойност от 1380 лв.

Вижте повече информация за тренинга ТУК


 
Тренингът, гарантирано ще ви даде много знания с които да продавате по-успешно от всякога. Ще ви помогне да преструктурирате настоящия си бизнес или да започнете нов от самото начало с перфектна система за продажби, която гарантирано ще ви държи на печалба и във възходящ тренд на бизнес развитие.Източник : Радослав Благоев