Вход Регистрация Вход чрез Facebook
Кризата, оправдание за всеки слаб търговец
Наскоро попаднах на поредния слаб търговец, продаващ плодове и зеленчуци, който умело говореше за страхотната си стока, каквато и изглеждаше тя на пръв поглед.
 
За жалост това което хората купуваха си беше брак и нямаше нищо общо с изложеното!
 
Разбира се както винаги не можах да се стърпя и влязох в словесна битка с „търговеца“. 
 
Казах му, че преди години и аз съм бил в този бизнес и съм управлявал верига от плодове и зеленчуци, но никога не съм си позволявал такова неуважение към клиентите. 
 
Той се разгневи и започна да обяснява, че вероятно си нямам идея как се прави бизнес в днешно време и че бизнесът днес няма нищо общо с бизнеса преди 15 години!
 
Съвсем накратко му обясних, че в която и година да се намираме, в основата на успеха лежи познаването, отношението и уважението към клиента, а измамата никога не е била и няма да бъде толерирана. 
 
Докато аз говорех с него, хората се радваха, което допълнително го изнерви, но това не му попречи да продължи с теорията си, че не може да се прави нормален бизнес и ако не прави това което прави, ще трябва да затвори.
 
Той всъщност беше прав, вече няма бизнес за хора като него, всички неразбиращи от бизнес търговци, ще бъдат изхвърлени от невидимата ръка на пазара и искат или не, ще трябва да се занимават с нещо друго, защото действително бизнес климатът се промени и днес за да правиш успеше бизнес, трябва да имаш солидна подготовка и познания, защото хората отдавна не купуват продукти и услуги!
 
Продажбите и маркетинга са взаимно свързани бизнес процеси и изискват солидни познания и креативност, затова ако искате да продавате по-успешно от всякога и да се радвате на повече и повече лоялни клиенти, запишете се за целодневния тренинг „Изграждане на система за успешни продажби и мрежа от лоялни потребители“
 
А за читателите на Levels UP специална отстъпка от 50 % с промокод KOLEDA и още Бонуси и награди на обща стойност от 1380 лв.
 
Вижте повече информация за тренинга ТУК
 
Тренингът, гарантирано ще ви даде много знания с които да продавате по-успешно от всякога. Ще ви помогне да преструктурирате настоящия си бизнес или да започнете нов от самото начало с перфектна система за продажби, която гарантирано ще ви държи на печалба и във възходящ тренд на бизнес развитие.


 

Източник : Радослав Благоев