Вход Регистрация Вход чрез Facebook
Гладиатори в костюми
Преставате си, че вече през зимата е топло и месец януари е направо лято - ще излизате ли навън с палто? 
 
Лесно свикваме с обичайно повтарящите се действия и ги превръщаме в рутина, знаем какво следва, знаем преди как сме решили даден проблем и не се притесняваме да го посрещнем почти интуитивно без притеснение.
 
За жалост нещата често стоят аналогично и в бизнеса, независимо че бизнес климатът се променя постоянно, независимо че вече потребителите не купуват продукти и услуги, независимо че конкуренцията става все по-силна и по-креативна, независимо че маркетингът става все по модерен и различен.
 
Независимо от всички това, много хора започват бизнес по старому, сякаш времето е спряло! Правят бизнес в продължение на десетки години без да променят нищо сякаш живеят в отделена експериментална зона!
 
Продажбите спадат, респективно оборотите също спадат, печалбите спадат, докато всичко свърши!
 
Още по-лошо е, че много предприемачи, които са инвестирали много време и пари в своите начинания, не са склонни да излязат от бизнеса просто така. Те взимат кредити, борят се до последно и накрая потъват мощно и с грохот, като Титаник и точно по същия начин, често завличат със себе си десетки други.

Те са борбени, те са гладиатори, те са способни да работят от сутрин до вечер, да жертват всичко постигнато за да спасят бизнес, създаван с години! Но за жалост  в бизнеса има нови играчи, които са иновативни, модерни и гъвкави. Може би до някъде хамелеони, които се нагаждат към средата, дори може би повече от това, защото те са хората които променят средата, създават потребности и нужди. Те са новите бизнес гладиатори, които със замах унищожават слабата конкуренция.  
 
За да бъде бизнесът Ви печеливш и модерен, за да продавате по-успешно от всякога, заповядайте на тренинга “Система за успешни продажби и мрежа от лоялни клиенти” 

 
 

Източник : Радослав Благоев