Вход Регистрация Вход чрез Facebook
Намаленията, като стратегия за привличане на клиенти
Голяма част от бизнеса поради липса на маркетингови познания и/или други причини, използва намаленията, като единствено средство за привличане на клиенти.
 
Постоянно наблюдаваме продуктови намаления и силното им промотиране. Големи отстъпки, отстъпки, отстъпки и само отстъпки. Сякаш това наистина е единствения начин за да спечелим вниманието на потребителя днес!
 
Разбира се, за щастие това не е единствения! Има още десетки други начини и то много ефикасни, но истината е, че използването на каквито и да е модели за привличане на клиенти, нямат силен и продължителен ефект, ако не са обвързани в бизнес система.
 
За много фирми дори основното конкурентно предимство е ниската цена на предлаганите от тях продукти. Водени от идеята да печелят от оборот, често се озовават в безизходица и с неплатени задължения към бюджета, персонал, бизнес партньори, доставчици, банки и т.н. 
 
Ако вашето единствено конкурентно предимство се крие в това, че продавате най-евтино, по мое мнение, има голям риск скоро да сте в затруднено положение!
 
Има десетки техники и маркетинг инструменти с които може да увеличите продажбите, но истински напредък в бизнес развитието и постоянен ръст в продажбите, може да имате само, ако разполагаме със система за успешни продажби, както и серия от конкурентни предимства, които развивате във времето, като активно следите вашите конкуренти.
 
Продажбите и маркетинга са взаимно свързани бизнес процеси и изискват солидни познания и креативност, затова ако искате да продавате по-успешно от всякога и да се радвате на повече и повече лоялни клиенти, заповядайте на целодневен тренинг „Изграждане на система за успешни продажби и мрежа от лоялни потребители“
 
Остават само 2 дни и 5 свободни места!

А за читателите на Levels UP специална отстъпка от 50 % с промокод KOLEDA и още Бонуси и награди на обща стойност от 1380 лв.

Запиши се още сега от ТУК
 
Тренингът, гарантирано ще ви даде много знания с които да продавате по-успешно от всякога. Ще ви помогне да преструктурирате настоящия си бизнес или да започнете нов от самото начало с перфектна система за продажби, която гарантирано ще ви държи на печалба и във възходящ тренд на бизнес развитие.


 


 
 

Източник : Радослав Благоев