Вход Регистрация Вход чрез Facebook
Какво не ни казва Робър Кийсаки?
Много пъти съм чувал хората да казват – „Парите управляват света!”.
 
След като парите контролират света, значи, за да поемем контрол над живота си, първо трябва да се научим да управляваме парите си.

Звучи логично, нали?!

 
Всъщност, темата за парите не се дискутира особено много сред обществото. Хората не обичат да говорят открито за пари, освен за това колко е голям недостигът им. Трудно ни е да възприемем, че някой друг ще дойде и ще ни казва как да харчим, как да спестяваме... За нас това е директно вмешателство в личния ни живот и навлизане в личното ни пространство.
 
Има автори, които засягат темата за управлението на парите, но хората все още не могат да се пречупят и да признаят пред себе си съществуването на този проблем. 
Аз също не го осъзнавах, пардон, не признавах пред самия себе си, че имам проблем с управлението на парите си. Как ще го направя, нали това означава да призная, че греша.

Нещо, което е още по-трудно за нас хората. Да признаем, че грешим, и че не можем да се справим сами. Но радостното за мен е, че се пречупих и започнах да разбирам, че Финансова грамотност e равно на Свобода.

 
Малко са тези, които се интересуват от функцията на парите, и всъщност колко е важно да ги "опознаем" преди да се опитаме да ги задържим по-близко до себе си. И чак тогава „Да ги накараме да работят за нас” - както се изразява един от най – успешните автори Робърт Кийосаки.

Много от хората, чели книгите на гуруто на личните финанси казват „Той е американец и неговите съвети не работят в нашите условия”. 

 
Ниe, в Републиките за взаимопомощ смятаме, че това е защото самите знания не значат нищо, ако не се прилагат на практика и не идват от реалния живот, в който живеем.
 
Затова решихме, че ще променим това и създадохме пълния курс за управление на личните пари в нашата реалност. При това ще боравим само с практически знания.

Обученията в курса са разделени на 10 тричасови модула, във всеки от които има по две обучения от по 1 час и половина. Някои от обученията ще се провеждат с допълнителни, практически няколкочасови работилници.
 
След като се запишете и преминете обучението „Какво не казва Робърт Кийосаки – Пълен курс за управление на вашите пари”, ще научите точно това - как да задържите парите си близо до вас в условията на българската реалност.
 
Изцяло подкрепен с примери от практиката.

За повече информация кликни ТУК
 
 

Източник : Борис Бачев