Вход Регистрация Вход чрез Facebook
Продава бизнес във Варна!
65 000 EUR
Информация за обявата
Тип на офертата:
Продавам бизнес
Сектор:
Услуги
Държава:
България
Град:
Варна
Брой служители:
5
Дата на основаване:
01.01.1970 г.
Печалба за последните 12м:
0 EUR
Уебсайт:

За контакти
Олег
0887597948
Описание
Фирмата във Варна (4 години) и наченаещ бизнес – Оздравителен център, с кръглогодишен затворен плувен басейн 12х5м., руска баня, сауна, парна баня (хамам), зона за почивки с обедна маса и Тулски самовар. Площ на Оздравителния център е 250 м2. Центърът е бил отворен през декември 2015г. и вече е станал популарен сред живущите в район «Бриз, юг», където е разположен. Центърът се намира в жилищен комплекс, в района живеят обезпечени хора.
Басейнът е с кристално чиста вода от сондаж и е със съвремено оборудване. Дълбочината на басейна е 1,25м. и това привлича детски треньори по плуване. В настоящо време в басейна работят три треньора. Има чисти и удобни събликални с душ.
Руската баня е направена от декоративни дъски от липа докарани от Русия. Предимствата на такиви дъски е в това, че те не потъмняват в течение на 10 и повече години и не отделят смола, като други хвойни.
Пещта е електрическа с камъни от Русия. Камъните са специални. Има и специални метлички за руска баня, които се киснат в кофа. Банята може да бъде използвана и като сауна, ако ще бъдат затворени вентилационите дупки и камъните да не бъдат поливани с вода. Има кофа за обливане с вода и душ.
Парната баня (хамам) е за 5 човека. Парата се подава от парогенератор, седалките се нагряват, има и курна с течаща вода.
В почивната зона има 2 сгъваеми стола, две малки маси със столове и една голяма старинна маса с пейки за 6 човека.  На масата можете да испиете билков чай от Тулски самовар. Също така можете да гледате спортни състезания и да пиете бира с приятели. По стените има копие на картините на известни руски художници.
Отпопляването и топло водоснабдяването се осъществява с помоща на икономичен газов автоматичен котел. За топла вода има бойлер за 300 литра.
Рецепцията е отделена от басейна с пластмасова щора.
В центъра работи обучен екип от 2 администратори, 2 чистачки и спасител.
Оздравителният център се намира в дългосрочен наем с право на удължаване на договора.
Центърът има своя сайт и страница във фейсбука. Също така има и голям запас от брезови и дъбови метлички.
Близо до центъра се намира уютно заведение с българска, руска и италианска кухня.