Вход Регистрация Вход чрез Facebook
Нов Производствен имот 2500кв.м.
1 BGN
Информация за обявата
Тип на офертата:
Продавам бизнес
Сектор:
Производство
Държава:
България
Град:
Стара Загора
Брой служители:
0
Дата на основаване:
01.01.1970 г.
Печалба за последните 12м:
0 BGN

За контакти
Стоянова Нов Стил Имоти
0896784627
Описание
Предлагаме на вашето внимание нов завод с обучени работници за сушене на смокини, банани, сливи, кайсии, домати, лук, чушки гъби и абсолютно всичко от плодовете и зеленчуците.
Производствен имот от 2500 кв.м. - ЦЕХ ЗА ПРЕРАБОТКА И СУШЕНЕ НА ЗЕЛЕНЧУЦИ И ПЛОДОВЕ, община Стaра Загора. състоящ се от:

ДВОРНО МЯСТО – равна площадка, цялостно благоустроена с очакъляване и озеленяване. Изградена ограда от ЛТ пана върху бетонов цокъл.Обектът е с изградена локална канализация, ел.захранване и септична яма. Водоснабдяването е от селищна водопроводна мрежа.

ПРОИЗВОДСТВЕНА СГРАДА- ЦЕХ ЗА ПРЕРАБОТКА И СУШЕНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ СЪС ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ 545.40кв.м.
Сградата е модерно строителство, напълно завършена през 2016г., изградена от двускатна стоманена конструкция 30х18 м, сандвич покривни и оградни панели и частично изпълнени масивни стени за битовата част. Довършителните работи са модерен стандарт, покриващ всички съвременни изисквания: под- хигиенен под за основния производствен цех, гладка циментова настилка за останалите работни и складови помещения и теракот за административно – битовата част.
Разпределението на сградата включва:
Работно помещение е разпределено по следния начин /цех 143кв.м., Склад 165кв.м., Пакетаж 63кв.м., Сушилня 54кв.м., Котелно и административно-битова част. В сушилното помещение са изградени два броя сушилни камери, с по две врати с обем по 32 куб.м. Допълнителен комплект със скари и колички за нареждане на продукция.
Битова част – изградена стая за почивка, мъжки и женски санитарни възли с хигиенен пропуск и душове по стандарт и изисквания на ХЕИ
Офисната част е напълно обзаведена с нова техника, компютър, принтер за баркодове и етикети.
Всички помещения имат самостоятелни подходи от дворното място.
Предприятието разполага с изградена технологична линия за обработка, почистване, измиване, сушене, калибриране и пакетиране на суровината, вкл.: Всички машини са с гаранция 5 години на наложили се на пазара български производители, със сертификати и гаранции. Всички машини са по поръчка с висококачествени материали на българска фирма.
- Вентилаторна миячна машина
- Транспортьор лентов
- Подсушител 2 броя
- Трасина калибратор
- Воден бланшор
- Котелна уредба
- Сушилна камера – 2 броя
- Допълнителен комплект скари и колички
- Работно оборудване – работни маси, електронни везни , принтер и др.

Предприятието е с Удостоверения за регистрация на обект от БАБХ за производство и обработка на всички видове плодове и зеленчуци/вкл.гъби/. Може да работи целогодишно, има и обучена работна ръка. Внедрена е система за самоконтрол НАССР.
Обекта се намира на комуникативно място и се предлага със 60 декара млади сливови дръвчета, които да се берат и използват за сушене.
ЦЕНА- 520 000 ЕВРО