Вход Регистрация Вход чрез Facebook
Екип

Радослав Благоев                
                  

Business coach & Sales Trainer


Радослав Благоев е с богата експертиза в сферата на продажбите и маркетинга, той е сред топ специалистите по продажби в България.
 

Съвременен предприемач с широко виждане за бизнес перспективите - на 33 години, той е развил различни бизнеси в България, включително франчайз компании и е консултирал десетки други.

С повече от 13 години опит, включително на топ мениджърски позиции, той развива и реализира успешни стратегии за продажби като част от екипа на водещи български компании и като собственик на различни бизнеси.

На основата на реализацията на различни търговски стратегии, наблюдения и проучвания на пазара и тенденциите, той изгражда ценна система от теоретични и практически познания за бизнеса и неговата основна движеща сила – хората. В началото на годината издава и първата си книга „Levels Up – да превърнем идеите в бизнес, а мечтите в реалност“, която обобщава основни практически насоки в правенето на бизнес и действа силно мотивиращо, особено на хората искащи променя и изход от „омагьосания кръг“.

 
 Веселка Благоева                                

PR експертВеселка Благоева е доказан експерт в сферата на Public Relations с над 8 годишен опит, последните години – на мениджърски позиции. Тя има солиден опит в полето на продуктовия, имиджовия и корпоративния PR, който развива в работата си по програми и кампании на едни от най-големите български и международни фирми в страната. Веселка е специалист със стабилна експертиза в работата с медии, организацията на корпоративни и специални събития, корпоративната социална отговорност.

Кирил Петков

специалист реклама и директна комуникация с клиенти - BTLКирил Петков е специалист в използването на нетрадиционни медии, които най-ефективно спомагат продуктите и услугите да достигат до необходима целева група. Има богат професионален опит в работата с директни клиенти и рекламни агенции, години от които, като директор бизнес връзки. Работил е успешно с клиенти, като Visa, MasterCard, Heineken, Henkel, Райфайзенбанк, УниКредит Булбанк и много други.

 
 

Димитър Николов

маркетологДимитър Николов е уеб предприемач и маркетолог от София, който помага на българския бизнес да планира, провежда и оптимизира своята интернет и традиционна маркетингова дейност. Той е съ-основател на новата медийна организация mediabit.bg, съ-автор на маркетинговото ръководство "100 Маркетинг приказки", както и на безплатната книга за лични и корпоративни блогове "Блогопедия". В свободното си време разглежда тънкостите на информационния дизайн, практичната психология и личностното усъвършенстване.
Александър Николов                                

Аудио-визуален специалистАлександър Николов е аудио-визуален специалист с огромна практика в бранша, развивайки най-различни дейности. Завършил Кино, Телевизионно Продуценство и Режисура в Мадрид, Испания. Александър е работил по най-разнообразни аудио-визуални проекти, занимавайки се с Продуценство, Копродуценство, Дистрибуция и др. Със задълбочен опит и познания по Сценарий, Продуцентство, Монтаж и Режисура.
Татяна Гугуткова                                

графичен дизайнерТатяна Гугуткова е графичен дизайнер. След дълга практика като главен графичен дизайнер в рекламна агенция, се радва на свободата да твори и да се развива в още посоки като специалист в дизайна на свободна практика. Има голям опит в дизайна на рекламни материали, фирмена идентификация, списания, книги и много др.. Участвала е в създаването на идея и реализацията на рекламни и ТВ клипове. Често е консултант в областта на рекламния дизайн за свои колеги и клиенти. Нейно хоби е фотографията, което развива непрекъснато и с успех прилага в работата си в разнородни проекти.

 


 

Калин Каракехайов

SEO специалистКалин Каракехайов е бивш професионален шахматист, който започва да се занимава с уеб технологии през 2007 г. 

Калин притежава богат опит в SEO (Search engine optimization), оптимизирал е стотици сайтове в Google.bg и десетки в други държави, има познания още по онлайн предприемачество, интернет маркетинг и реклама, копирайтинг, търговия с домейни и линкове. Когато трябва да се създават сайтове е непоправим фен на платформата Wordpress. Последният проект на Калин е амбициозната българска търсачка - www.napred.bgГергана Атанасова                                

Художник и аранжор 

Гери не обича да говори за себе си. Ние обаче ще ви издадем, че тя е дискретен и фин човек, говори готино, държи се готино и самата тя е истински „бонбон“. В професионален план, е факир в рисуването и майстор на илюстрациите, вероятно защото освен дарба и талант, влага и много любов във всичките си проекти. Завършила е 51 СОУ ,,Елисавета Багряна"  в художествена паралелка, след което записва Археология в СУ. Не става велик археолог като Индиана Джоунс, но пък успява да усъвършенства художествените си качества по време на следването си в тази специалност. От скоро е й дипломиран магистър по мениджмънт и социализация на културното наследство. Има публикувани илюстрации в различни списания, но книгата Levels UP е първото й голямо творческо предизвикателство пред което тя се изправя с молив и гума в ръка.
Мая Пандова
адвокат 

Мая е  доста динамична личност, винаги усмихната и позитивна. В професионален план е  Медиатор - вписана в Единния регистър на медиаторите при Министерство на правосъдието – април 2007 г., адвокат в адвокатска кантора „Герон и Партньори” и важна част от екипа на Levels UP

 
Деница Андонова
МЛМ специалист


Деница Андонова е на 27 години, икономист по образование. Работила е в сферата на маркетинга, рекламата и продажбите и вече 3 години сбъдва една от мечтите си - да бъде сама шеф на себе си. Занимава се с обучения и тренинги и развива бизнес мрежи. Отдадена изцяло на Мулти-Левъл Маркетинга, тя развива бизнеса с голяма любов и визия, а това я превръща в експерт и отличен консултант по МЛМ с реален практичен опит към немската компания PM-International - лидер на пазара за хранителни добавки и козметика в Германия и Европа. Щастлива е, че е намерила себе си и това, което наистина обича да прави и го прави с усмивка, чар, толерантност и дипломатичност.
"Когато искрено вярваш, действаш с ентусиазъм и даваш най-доброто на което си способен, когато си автентичен и споделяш себе си с другите, резултатите идват с лекота, радост и носят огромно удовлетворение и удоволствие".


 

Константин Занков
Експерт Туризъм и Маркетинг на услугите


Константин Занков е маркетинг специалист и бизнес консултант в туристическия сектор.  Той има практически опит в различни подсектори на туристическият бизнес като: туроператорска и турагентска дейност, хотелиерство и заведения за хранене и развлечния, софтуерни технологии, маркетинг и реклама, директните и бизнес продажби, както и в неправителствения сектор. Бакалавър е  Туризъм, както и магистър „Бизнес администрация“ със специализация маркетинг управление. Константин има опит и като лектор на различни семинари, както и в Софийски университет „Свети Климент Охридски“.

Допълнителна квалификация придобива и благодарение на различни международни обучения /маркетинг, реклама, PR, работа с европейски програми и проекти и други/. Той е основател и маркетинг мениджър на Travel Mind.