Вход Регистрация Вход чрез Facebook
Информация за борсата

WWW.LEVELSUP.NET е първата по рода си бизнес платформа в България!


Тук може да потърсите готов бизнес който да купите, да срещнете точния съдружник или да намерите финансиране за вашата бизнес идея. Ако пък сте от другата страна, може да предложите вашия бизнес за продажба или да потърсите подкрепа в лицето на нов съдружник, партньор или инвеститор.

 
Всеки един регистриран потребител може да публикува обяви в бизнес борсата на Levels UP.

 
Вие сами избирате срока и вида на обявата. 
 
Важно е да знаете, че всяка една обява публикувана като обикновена, се измества назад в списъка с обяви, с всяка следваща публикация на обява от потребител в същата категория. Но ако направите обявата си специална или ТОП, тя винаги ще стои най-горе, оцветена в жълто или синьо и с лентичка показваща нейния статус.
 
  • Ако публикувате обявата си като специална, тя ще стои винаги над обикновените обяви, но ако друг потребител публикува обява в същата категория като ТОП обява или специална, тя ще заеме позиция над вашата.
 
  • Ако публикувате обявата си като ТОП обява, тогава тя ще стои винаги над обикновените и над специалните обяви! Реално може да бъде изместена с позиция надолу само от ТОП обява публикувана от друг потребител в същата категория.
 
Важно:
ТОП обявите се показват и ротират също, на първа страница в сайта, в сектор бизнес идеи и в сектор семинари. 
 
ТОП обявата, ще ви осигури максимална посещаемост.
 
При желание от ваша страна обявата ви може да бъде пусната като банер реклама в сайта срещу допълнително заплащане, както и да бъде обвързана с дадена бизнес идея, видео семинар и т.н.
 
Ако желаете специално позициониране на вашата обява и насочване на по-голям трафик към нея, свържете се с нас на посочените контакти.