Вход Регистрация Вход чрез Facebook
Условия за ползване на бизнес клуб Levels UP
Какво е „Levesl UP Busines club"?
Общество от хора споделящи общи възгледи и търсещи възможности за по-добра себереализация. Предприемачи, бизнесмени, служители, хора на свободна практика, мечтатели – ние приветстваме всеки един от вас, който знае, че може повече, който вярва в собствения си и в потенциала на другите хора. Приветстваме всеки, който иска да разшири кръга си от бизнес контакти и приятели. Всеки, който иска да разнообрази живота си, като стане част от една приятна бизнес и приятелска атмосфера.
 
 „Levesl UP Busines club" е възможност, не я пропускай.
 
Как се става част „Levesl UP Busines club"?
Попълнете регистрационната форма тук или като кликенте на бутона, присъедини се към „Levesl UP Busines club" .в раздел „Бизнес клуб“ Попълнете формата коректно с верни и точни данни. Препоръчително е да попълните и полетaта, които не са задължителни.
При некоректно попълване на задължителните полета, заявката ви за регистрация ще бъде отхвърлена!
След като заявката ви бъде разгледана и потвърдена, вие ставате член на „Levesl UP Busines club"  и ще получавате покани за всички инициативи, събития и активности на клуба.
 
I Условия за ползване

„Levesl UP Busines club"  е част от сайта www.levelsup.net и поради тази причина, условията за ползване на сайта www.levelsup.net, важат с пълна сила и като условия за ползване на „Levesl UP Busines club"   с допълнение на по долу споменатите.
 
1.       „Levesl UP Busines club“ не поема никакви ангажименти към своите членове и не носи отговорност, ако член на клуба, пострада или бъде измамен от други членове на клуба.
2.       „Levesl UP Busines club“ не носи ангажимент да Ви информира за промени и други обстоятелства, настъпили в  условията за ползване. Вие трябва периодично да проверявате, следите и да се информирате за актуалните условия. „Levesl UP Busines club“ има правото да изменя Условията за ползване и Вие се съгласявате да сте обвързани с тези модификации и изменения.
3.       Вие се съгласявате да пазите в тайна, всичко което се случва в рамките на клуба и обществото, членуващо в него.
4.       Вие ясно съзнавате, че участието ви в клуба, по никакъв начин не може да ви гарантира, бъдещи успехи в личен и професионален план.
5.       „Levesl UP Busines club“ може по преценка на управителя на компанията Levels UP или с решение на борда на директорите, да анулира членството на всеки един член в клуба, без да дава обяснения на съответния за причините породили това решение.
6.       „Levesl UP Busines club“ забранява се на членовете на клуба да правят пропаганда, да разпространяват политически и каквито и да било възгледи и  послания по време на активностите на клуба и където и да било, сред другите членове на клуба.