Вход Регистрация Вход чрез Facebook
Travel Mind Workshop 3
31.05.2013 г.
09:00
Регистрации: 6 / 20
200
Запиши се

Може да се запишете за конференцията от ТУК, като използвате код за отстъпка levelsup
 
На вниманието на всички професионалисти в туристическия бранш, представяме едно събитие, насочено към хотелиери, ресторантьори, мениджъри и експерти в туристически агенции, както и всички, които проявят интерес към инвестиции в туристическия сектор.
 
Конференцията се провежда за 3-ти път в България със специалното участие на лектори, водещи професионалисти в областта на туризма, маркетинга, интернет рекламата, продажбите, включително и: Радослав Благоев от Levels UP, който ще води лекция за „Изкуството да продаваш и търговски стратегии в туризма“.
 
След 2 успешно проведени туристически конференции, събрали над 350 професионалисти в туристическия бизнес, в рамките на два дни в началото на летния туристически сезон, ще се проведе и Travel Mind Workshop 3. Датите и мястото на събитието са: 31.05. – 01.06.2013г, хотел Принцес, гр. София. Форматът включва: лекции, дискусии и мастер класове, съобразно интересите на отделните участници.
 
В рамките на двата дни участниците ще научат от водещи експерти най-успешните практики в интернет маркетинга, новости в интернет рекламата и ще могат обменят идеи и опит.
 
Travel Mind Workshop се организира за трети път и се провежда по интерактивен и достъпен начин, като основната идея е да се обогатят възможностите на участниците посредством иновационни тенденции, реални примери от практиката и идеи за реално приложение в отделните подсектори на туризма.
 
Темите са актуални и разнообразни и обхващат всички новости и иновации, приложими в туристическия бизнес като: изграждане на успешни маркетингови стратегии, влиянието на социалните медии и как да се използват в туризма, възможностите на интернет рекламата, различни техники за привличане на нови клиенти и поддържане на удовлетвореност на настоящите имейл маркетинг новости в счетоводните услуги в туризма и други практики за успешен туристически бизнес в национален и международен мащаб.
 
Програмата може да разгледате ТУК.
 
Като партньор на конференцията всички членове на Levelsup могат да се запишат с промокод Levelsup, който дава допълнителна отстъпка на всеки участник.
 
Запишете се сега с отстъпка от ТУК. и използвайте код за отстъпка levelsup
 
Участниците ще могат да изберат да участват в един ден или по време на цялото събитие.
 
След приключване на конференцията всеки ще получи сертификат за участие